4 Mart 2013 Pazartesi

İktidarsızlık Nedenleri



Sponsorlu Bağlantılar

İktidarsızlık erkeklerin en büyük korkularından biridir. Sizde de iktidarsızlık sorunu varsa bundan kurtulma yöntemlerini dikkatlice inceleyiniz ve asla üzülmeyiniz. Üzülüp, korkuya kapılırsanız bu sorundan kurtulmanız imkansız bir hale gelir. Eğer iktidarsızlık sorununu tamamen çözmek istiyorsanız öncelikle bu sorunu kafanızda bitirmeniz gerekmektedir. İktidarsızlık sorunu iki şekilde gelişir. Birincisi psikolojik sebepler, ikincisi ise fizyolojik sebeplerdir.

İktidarsızlıkta psikolojik sebepleri kendi kafanızda siz çözmelisiniz, bunun için uzman psikologlardan da yardım alabilirsiniz. Herşeyden önemlisi kendinize güvenin! Bunu asla unutmayın, siz bir erkeksiniz ve bunu yapabilirsiniz. Bunu kendinize sürekli söyleyin ve buna şartlanın. Unutmayın ki insan beyni, herşeyi kendisi çözebilecek kadar gelişmiştir. Yeter ki onu iyi kullanın ve bedeninize söz geçirin. Bunu tek başınıza yapamayabilirsiniz, bunu yaparken eşiniz de size güvenmeli ve destek olmalıdır.

İktidarsızlıkta fizyolojik sebeplerde oldukça önemlidir. Bunun en önemli sebebi yaşlılıktır tabiki, vücut yaşlandıkça kan dolaşımı azalır ve iktidarsızlık sorunu meydana çıkar.

İktidarsızlıktan kurtulmak için bir kaç öneri;

- Alkol ve sigaradan kesinlikle uzak durun
- Kendinize hiç birşeyi stres yapmayın
- Kan dolaşımını hızlandırabilecek egzersizler yapın
- Yağlı yiyeceklerden uzak durun

Bazen iktidarsızlık sorunu için tıbbi müdahaleler de gerekebilmektedir. Herşeyden önemlisi bu sorunu ilk fark ettiğiniz andan itibaren mutlaka doğal yollarla çözümleri deneyin, şifalı bitkiler size çözüm olabilir. Sadece bunda değil, her konuda ki sorunlar için elinizin altında bir şifalı bitkiler kitabı olmalı ya da internetten araştırmalısınız. İktidarsızlığın şifalı bitkilerle çözümü mümkündür.

- Ağız yoluyla alınan ilaçlar
- Vakum
- Penisin içine yapılan enjeksiyon
- Penise uygulanan protezler

İktidarsızlıktan kurtulma yöntemleri bu kadar, daha fazlası için doktorunuza danışınız, bizim size söylediklerimiz sadece ön bilgilendirme niteliğindedir. Kesinlikle doktorunuza danışmadan hiç birşeyi uygulamayın.
Kısırlık Belirtileri

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)