9 Mart 2013 Cumartesi

Kuru Öksürük - Faranjit Tedavisi



Sponsorlu Bağlantılar

Kuru öksürük insanları en çok rahatsız eden uykusuzluga ve sosyal hayatında psikolojisinin bozulmasına bile yol açabilir. Hayat kalitesini son derece düşürebilen kuru öksürük insanları gerçekten çok rahatsız etmektedir. Bir çalışan, iş yerindeyken bir öğrenci dersteyken öksürmemek için kendini sıkar ve bu durum çok sinir bozucudur. Bu öksürük çeşitinin tedaviside zor ve uzun sürelidirKuru öksürük,gıcık nedenleri neler iyi gelir.

Kuru Öksürük Neden Olur?;

Bunun en önemli nedenlerinden biri geniz akıntısıdır. Genellikle sinüzit sorunu olanlarda sıkça görülür. Alerjisi olan insanlarda akcigerler bu akıntıya aşırı reaksiyon gösterir. Bronşit hastalarında da bu öksürüğe rastlanır. Röflü öksürüğü halk arasında bilinmeyen bir öksürük türüdür.

Sigara içiyor musunuz? Alerjik durumunuz nedir? Midenizden asit kaçması oluyor mu? Kullandığınız ilaçlar nelerdir? Öksürük ne zamandan belli var? Hangi zamanlarda daha çok öksürmektesiniz? Bu soruların cevapları hastalığın çeşiti, derecesi ve sebeplerini gösterir. Örneğin daha çok geceleri öksürüğünüz var ise alerjik sebeplerden dolayı olabilir.

Bu nedenlere odaklanarak, geniz akıntısını azaltmak için ilaçlar, bronşit hastalarına ayrı ilaçlar, burun akıntısı olanlara farklı tür ilaçlar uygulanmaktadır. Kuru öksürüğün nedenini bulmadan ilaç kullanmayınız, uzman aile doktorunuza bunun sebeplerini iyice anlatınız ve en doğru tanının konmasına yardımcı olunuz...



Anlattıklarımız ön bilgi amaçlıdır, kesinlikle tedaviye yönlendirmiyoruz. Doktorunuza başvurmadan, kendi başınıza bir şey yapmayın sağlıklı günler.

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)