1 Temmuz 2013 Pazartesi

Sanalika Kaydol



Sponsorlu Bağlantılar

  
 Sanalika Kaydol Yeni Üyelik Açma
                Farklı bir hayata sahip olmak ister misiniz? Bu soruya birçok kişinin cevabı evet olacaktır. Bu durumda yapmanız gereken Sanalika Üye Olmak olmalıdır. Sanalika sayesinde sizde farklı bir hayat yaşayabilirsiniz.


Sanalika sizlere farklı bir sanal dünyanın kapılarını açmaktadır. Oyuna başladığınız zaman size bir çizgi karakter verilmektedir. Sanal dünyada sizi bu karakter temsil etmektedir. Yaklaşık olarak 10 milyon kullanıcı olan bu oyunda çevrenizde birbirinden farklı milyonlarca insan olacaktır. Sizde bu insanlarla zaman içerisinde arkadaş olarak onlarla çeşitli aktiviteleri gerçekleştireceksiniz. Arkadaşlarınızla isterseniz satranç, dart gibi oyunlar oynayabilir isterseniz de sinema veya galeri gibi yerlere giderek dolaşabilirsiniz. Oyunda normal dünyada yaptığınız ne varsa hepsini kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Tüm bunları yapabilmeniz içinse Sanalika Kaydolmanız gerekmektedir.
               
Sanalika ile beraber artık sizde birçok yeni arkadaşa sahip olacaksınız. Bu arkadaşlarınızla çeşitli aktiviteler yaparak eğleneceksiniz. Ayrıca oyun içinde arkadaşlarınız muhabbet ederek birbirinizle sohbette edebilirsiniz. Bu ve daha fazlası için Sanalika oyununa bir göz atmalısınız.


0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)