11 Temmuz 2013 Perşembe

WinRar Yeni Sürüm Full Türkçe İndir



Sponsorlu Bağlantılar

WinRar 5.0 Full Türkçe İndir özellikleri kullanımı
Dünyada en sık kullanılan arşivleme yazılımlarından birisi olan Winrar,  rar, zip, 7zip, gzip, tar vb. uzantıları rahatlıkla açabilir ve istediğinizde dosyalarınızı bu uzantıların herhangi biri şeklinde sıkıştırarak arşivleyebilirsiniz.
Bu yazılımın 5. sürümü 2013 yılında bir sürü yenilikleriyle birlikte çıkarılmıştır. Gelişmiş arşivleme özellikleriyle bilgisayar kullanıcıları tarafından tercih edilmektedir. Yazılım dosyasını indirdiğinizde Türkçe olarak eski yazılımın bütün özelliklerini bu yazılımda da bulabilirsiniz.

Winrar full download türkçe’nin yeni özellikleri arasında hızlı sıkıştırma özelliği ile 4MB yerine 64KB'lık sıkıştırma sözlüğü kullanımına sahiptir. Yeni komut satırı seçenekleri vardır. Virüslere karşı daha etkin koruma sağlayan güvenlik ayarları yenilenmiştir. Yeni program kısa yolları ile geliştirilmiş sürükle-bırak desteği, arşiv tamiri seçenekleri, birçok hata giderilmesi ve performans arttırıcı yenilikler, yenilenmiş ZIP arşivleri onarımı, geliştirilmiş ZIP arşivi kurtarması, yenilenmiş sıkıştırma oranı, NTFS dosya sistemi komutları ve seçenekleri, bozuk LZH arşivlerini düzeltip okuyabilme seçeneği ve daha birçok yenilik Winrar Yeni Sürüm Full Türkçe özellikleri kullanımı için geçerlidir.
Winrar full sürüm indirmek için tıklayın

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)