31 Ağustos 2013 Cumartesi

Kelime Oyunu Yarışması Başvuru (Kelimeoyunu@showtv.com.tr)

Show Tv'nin Bloomberg Tv'den transfer ettiği sevilen program kelime oyunu hafta içi hergün ana haber bülteninden önce yayınlanıcak.Ali İhsan Varol'un hazırlayıp sunduğu program eski kanalına göre oldukça yüksek reyting oranlarını yakalamıştı.2010 yılnıdan beri yayınlanan program artık Show Tv ekranlarında olucak programın tekrarını 24:00'dan sonra izliyebilirsiniz.

  • Kelime oyunu Twitter adresi: twitter.com/kelimeoyunu
  • Ali İhsan Varol resmi twitter adresi: twitter.com/aihsanvarol
  • Başvurularınızı kelimeoyunu@showtv.com.tr den yapabilirsiniz.
Eski kanalı bloomberg ht tv'de 23 saniyede 14 soruyu harf almadan cevaplayan 9800 tam puan alan Yusuf bey.

Zürafa Sokak Nerede Nasıl Gidilir?

Zürafa Sokak içi Video ve Resimler, Zürafa Sokağa Nasıl Gidilir?
İstanbul’da yaşayanların çektiği en büyük sıkıntılardan bir tanesi de adres konusudur. İstanbul, büyük şehir olduğundan dolayı aradığınız her adresi kolay bir şekilde bulamaya bilirsiniz. Kimi zaman başkalarına sorsanız da ya yeteri kadar bilgiyi edinemezsiniz ya da adresi bilen birisini bulamazsınız. Bu konuda size en iyi yardımcı olacak şeyler ya navigasyon aletleri ya da internete bağlanan cihazlar olacaktır. Bu sayede sizde aradığınız adresi çok kolay bir şekilde bulabilirsiniz.
              
  Zürafa Sokak, İstanbul’da bulunan bir sokaktır. Konum olarak Taksim Meydanı’nın hemen aşağısında Karaköy’de bulunmaktadır. Zürafa Sokak, 42 evin bulunduğu Arnavut Kaldırımlı çıkmaz bir sokak olarak bilinmektedir.

                Zürafa Sokağa Nasıl Gidilir? Şeklindeki bir soruya verilebilecek en güzel cevap ise Taksim Meydanı’nın hemen aşağısında bulunan Karaköy’deki 42 evli çıkmaz bir sokak denilebilir. Sokak zaten tarihi bir yapıya sahip olduğu için birçok kişi tarafından bilinmektedir. Zaten bölgeye gittiğinizde sokağı sorduğunuz zaman hemen herkes size Zürafa Sokağın yerini gösterecektir. Eğer adresi bulamayacak olursanız Taksim Meydanı’nı takip etmeniz yeterli olacaktır.

Zürafa sokak karaköyün en ucra sokaklarından birisidir.Matild Manukyan sokakda bulunan çoğu genelevin sahibidir ve ilginçtirki pek çok yıl vergi ödemelerinde Türkiyede başlarda bulunmaktadır.Sokağın kapanması için önceki yıllarda pek çok çalışma yapılsada zamanın Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel genelevleri kapatalım da millet bizi mi sevsin söylemiyli uzun süre gündemde kalmıştı.Erkekler arzularını dindirmek için karaköydeki bu sokağa gelmektedir.Sokağa girişte kimlik kontrolü yapılıp 18 yaşından küçüklerin içeriye alınması kesinlikle yasaktır.Ayrıca telefon ve kameralı cihazlarda içeriye alınmamaktadır.Çalışma saatleri olan güvenlikli ve dedektörlü kapıdan geçilip girilebilen yer en kısa yol farkıyla tüm herşeye bu makalemizden ulaşabilirsiniz.

Geneleve izin sebebi mecburiyet olduğundan 100 yıllık bu tarihi yerde pek çok zürafa sokak anıları bulunmaktadır.Zürafa sokak fiyat vs bilgileri veremesekde içeriye girdikten sonra müşteri olmadığınızı anladıklarında size çok hoş davranmıcakları gerçeğini aklınızdan çıkarmayın.Kapıda emanetçiler bulunmaktadır telefon vb. eşyalarınızı saklamaktadırlar ancak bunada fazla güvenmeyiniz bir istanbullunun gözünden zürafa sokak gerçekleri bu şekildedir.
Kemal Sunalın bir filminden alıntıdır

Cartoon Network Tv Canlı Yayın İzle

Ülkemizde televizyonculuk sektörünün hızlı bir şekilde gelişmeye başlamasıyla beraber birçok televizyon kanalı da hızlı bir şekilde yayın hayatına başladı. Bu kanallardan bir tanesi de Cartoon Network TV’dir. Kısaltma olarak da CN ismini kullanmaktadırlar. CN TV türkçe yayınlarını çizgi filmler üzerine yapmaktadır. Yayınladıkları çizgi filmler ile birçok çocuğun dikkatini çekmeyi başarmışlardır. Sizde bu çizgi filmleri çocuklarınıza izletebilmek için CN TV İzlemeniz yeterli olacaktır.
                Çocuklarınız yaramazlık yapıyorsa ve rahat durmuyorsa bu durumda onları eğlendirecek bi şeyler bulmanız gerekecektir. Bunu yapmanın en kolay yolu da çocuklara çizgi film izletmektir. Çünkü çizgi filmler çocukların hayal dünyasına hitap etmekte ve onlara farklı dünyaların kapılarını açmaktadır. CN TV yayınladığı birbirinden farklı çizgi filmler ile çocuklara sınırsız bir eğlence sunmaktadır. Özellikle yayınlanan birbirinden farklı ve kaliteli çizgi filmler sayesinde sizde saatlerce eğlenerek vakit geçirebilirsiniz.
                Cartoon Network Tv izlediğinizde birbirinden farklı ve heyecanlı çizgi filmleri göreceksiniz. Özellikle çocukların en çok beğendiği ve ilgiyle izlediği çizgi filmler toplanarak yayına konulmaktadır.

1992 yılında açılan amerikan tv kanalı ülkemizdede türkçe canlı yayın vermektedir.Cartoon networkde yayınlanan güncel çizgi diziler;Looney Tunes,Bugs Bunny,Ben Ten,Johnny Test,Johnny Bravo,Power Puff Girls,Advanture Time,Camp Lazlo,Garfield,Generator Rex,Şirinler,Bakugan,Gormiti,Yıldız savaşları,Gumball.
Cartoon
Cn tv Uydu Frekansları:Digitürk 167. kanal - D.smart 120. kanal - Tivibu 124. kanal - Teledünya 170.kanal - Türksat 3A 11862 H 27500 5/6

25 Ağustos 2013 Pazar

Shuffle People

Shuffle People nedir ? , Shuffle People kameralı chat odaları
                Shuffle People, insanlarla internet üzerinden chat yapabileceğiniz oldukça eğlenceli bir programdır. Birçok kişi chat programlarının ne demek olduğunu bilmektedir. Hatta birçoğumuz sevdiklerimizle ve arkadaşlarımızla bu chat programları üzerinde görüşmekteyiz. Bu sayede hem gereksiz masraflardan kurtulmuş hem de telefonla olduğundan daha hızlı bir şekilde görüşmüş olmaktayız.
shuffle people giriş
               İnternetten video ve resim yollamak eskiden çok zor bir şeydi. Ancak teknolojinin de gelişmesiyle beraber artık herkes kolay bir şekilde internet üzerinden paylaşım yapabilmektedir. Özelliklede sevdiklerinize çok kolay bir şekilde kendi çektiğiniz video ve resimleri yollayabilirsiniz. Bunu yapabileceğiniz programlardan bir tanesi de ShufflePeople programıdır. Bu program sayesinde sizde dünyanın neresinde olursanız olun internetinizin çektiği her yerden dünyadaki diğer insanlarla çok rahat bir şekilde görüntülü ve sesli olarak konuşabilirsiniz. Ayrıca bunların yanı sıra yazılı olarak da konuşma şansınız bulunmaktadır. Bu sayede hem yeni insanlarla tanışmış olacak hem de farklı dilleri öğrenmiş olacaksınız. Sizde yeni insanlarla tanışmak ve yeni diller keşfetmek istiyorsanız bu programı kesinlikle denemelisiniz.
Omegle Shuffle People chatroulette tarzı bi sistem olup kameralı görüşme ve mesajlaşmanızı sağlamaktadır tabiki bazı kuralları vardır.Sohbet odasında argo ve başkalarını rahatsız edici kelimeler kullanmayınız.

Metin 2 Kaydol

Metin 2 ücretsiz basit yoldan kayıt olma rehberi
Metin2 kaydolunması oldukça kolay bir oyundur. Bu oyun macera ve savaş oyunlarından çok hoşlanan kişilerin oynamayı tercih ettikleri oldukça uzun soluklu ve birçok hilenin keşfedilmesi ile daha da fazla oyuncuları kendisine bağlayan bir oyundur. Bu oyuna kaydolmak için ilk olarak yapmanız gereken şey arama motorlarına Metin2 kaydol diye yazmak ve çıkan sonuçlardan ilgili sayfaya giriş yapmak olacaktır.
Sayfaya girdikten sonra oyunun tanıtımını okumalı ve oyuna nasıl kaydolunacağına ilişkin yönlendirmeleri takip etmelisiniz. Öncelikle sizden kullanıcı adının talep edildiğini göreceksiniz. Bunu yazdıktan sonra sizden istenen e-mail adresini yazmalısınız. Bundan sonra şifrenizi belirleyebilirsiniz. E-postanıza dönüp oradaki aktivasyon koduna tıkladığınızda oyunu indirme seçenekleri ile karşılaşacaksınız.
Metin2 kayıt ol ibaresine tıkladığınızda karşınıza çıkacak yönlendirmeleri izlediğinizde sisteme kaydolmuş olacaksınız. Ancak oyunu indirmeniz için bilgisayarın “özellikler” bölümünden ne kadar boş alanı olduğunu tespit etmeniz gerekecektir. Böylelikle bu boş alanın ne kadarını kullanabileceğiniz konusunda fikir sahibi olacaksınız. Yeterli boş alan yoksa oyunu indirmeniz ve oynamanız mümkün olamayacaktır.Kullanıcı adı (Nickname),E posta ve belirlemiş olduğunuz şifreyi yazarak oyuna kaydınızı gerçekleştiridinz.Daha sonraki seçenekler etkinleştir ve indir olucaktır.Bu işlemleri yapıp oyuna üyeliğinizle girerek oynuyabilirsiniz türkiyenin en büyük metin 2 serverı metin2 org dur ve dünyadaki tüm serverlarda birleşmiştir.

11 Ağustos 2013 Pazar

Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa Maçı İzle (Atv)

 Galatasaray  Fenerbahçe Süper Kupa Maçı Canlı Yayın izle
11 temmuz 2013 saat 20:30'da atv ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelede tff 7. süper kupası sahibini bulucak.İddaa bülteninde Gs galibiyetine 1.95 Beraberliğe 3.30 Fb galibiyetine ise 2.60 lık oran verilmiş.


Galatasarayın onbiri:Muslera,Eboue,Gökhan zan,Semih kaya,Hakan balta,Melo,Selçuk inan,Amrabat,Hamit,Sniejder,Drogba 

Fenerbahçenin onbiri:Mert,Mehmet topuz,Bruno alves,Bekir,Hasan ali,Cristian,Mehmet topal,Emre,Kuyt,Webo,Sow 

Fenerbahçede yeni transfer emenikeyle birlikte krasiç,yobo,egemen mücadelede yer alamıyacak.Galatasarayda ise Burağın hafif sakatlığı olmasına rağmen ilk 18e alındı. 

Yayın yükleniyor lütfen bekleyiniz...

Funda Öncü - Sultan Süleyman Dinle

Discolarda barlarda çalan tam bi club şarkısı haline gelmiş olan aysel gürel şarkısına eşsiz bir tad katmış.Sezan Aksu ve Mabel Matiz'de Sultan Süleyman şarkısını duygusal şekilde söylemişti farklı tarz denemek istiyenler dinliyebilir.

Sultan Süleyman Şarkı Sözü
Kaç sene oldu, zaman durdu
Deniz öyle hep aynı dünya bilinmez
Taş duvar aynı kaldı
Ümit öylece kaldı da
Ümit edeni söyle kim aldı

Kaç devir geldi, kaç nesil geçti
Yürek öyle sevda yollar kavuşmaz
Hasretin ne tadı kaldı
Sabır öylece kaldı da
Sabredeni söyle kim aldı

Bu dünya ne sana ne de bana kalmaz(Nakarat)
Dünya ne sana ne de bana kalmaz
Sultan Süleyman’a kalmadı
Böyle hiçbir kitap yazmaz

Bu dünya ne sana ne de bana kalmaz(x2)
Dünya ne sana ne de bana kalmaz
Sultan Süleyman’a kalmadı
Böyle hiçbir kitap yazmaz

Kaç çiçek soldu, hani bu sondu
Hani bir sarı fırtına koptu zamansız
Kaç tohum filiz dondu
Hani bir acı yel savurdu
Yürekler son defa vurdu

9 Ağustos 2013 Cuma

Skype Nedir Nasıl Kullanılır?



Skype nedir nasıl kullanılır?
Skype Dünyanın neresinde olursanız olun yazılı ve görsel mesajlaşma sağlıyan hatta mobil uygulamalarıyla mobilden bilgisayar bağlantısını çok düşük bir ücretle kurmaya yarıyan program skype nedir sorusunun cevabıdır.

Microsoftun 2011 yılında 8.5 milyar dolara satın aldığı skype msn programının miladını doldurduğu ve tüm alanların alındığını göze alarak büyük bir sürprize imza atıp 2013 nisan ayında iki uygulamayı birleştirmesidir.Bu sayede yeni alanlar açılıp şirketin daha fazla kazanç elde ediceği hesaplanmaktadır.Aynı şekilde hotmail.com outlook.com e postaları adı altında hizmet vermektedir.

Skypeın yeni özellikleri sms gönderme,facebook'a bağlanma ve grup çağrılarıyla kullanıcılarına büyük olanaklar sağlamaktadır.

Messengerdan geliştirilerek Konferans kamera özelliği ile 2 kişi olan kameralı sohbet özelliğini ücretli şekilde 10 kişiye kadar çıkartabilinir.

7 Ağustos 2013 Çarşamba

Ünlülerin Makyajsız Halleri

Magazin programlarında sıkça gündeme gelen ünlü bayanların makyajlı ve makyajsız halleri oldukça farklı görüntüler çıkartıyor.Ünlülerimiz estetik uğruna servet harcadıkları konuşulmakta doğal görünen makyajsız türk ünlülerde mevcut olsada resim galerisinden bakarak kararı siz verin.

Çsğla şikelin makyajsız hali
Çağla şikel normalde böyle görünüyor
Ebre gündeşin albüm kapağındaki makyajlı resmi
Ebru Gündeşin makyajsız hali bu şekilde
Makyaj yaptıkdan sonra cemre hanım bu şekilde daha şeker gözüküyor.
Grup hepsi üyesi cemrenin makyajsız hali
Demet akalının makyajsız hali görenleri şok etti
Demet akalının makyajlı haliyle klip çekimindeki hali
Ebru Polatın makyajsız hali
Ebru gündeş makyaj yaptıkdan sonra bu haliyle karşımıza çıkıyor

Gülben ergenin makyajsız hali
Gülben ergen normal hali

Ece uslu makyajsız
Ece uslu makyajlı hali

Hülya avşar makyajsız
Hülya avşar alışık olduğumuz makyajlı hali


Gülşenin makyajsız hali
Gülşenin albüm kapağı makyajlı versiyonu
Petek dinçöz makyajsız şekilde manavdan alışveriş yaparken
Petek dinçöz'ün makyajlı hali

Gmail Giriş

 Gmail hesap açma ve gmail giriş yöntemlerinin basit biçimde resimli anlatımı.

Gmail googleun e posta hizmeti olarak 2005 yılında kurulmuştur.İlk yıllarda üyelik davetiye olduğundan çok az kişide bulunan mail adresi bugünlerde ücretiz üyelik ve free şekilde yararlanılmaktadır.Gmail giriş yaparak spam engelleyici bir mail adresiniz olabilir.Yeni düzenlemesiyle gmail giriş yaptığınızda Birincil,Sosyal ve Tanıtımlar olmak üzere 3 grupda mailleriniz ayrılır bu sayede daha ulaşılabilir ve güvenliğinizi sağlamış olmaktadır.

Her geçen gün büyüyen mail datasıyla ve banka kartı güvenlik sisteminde bulunan tüm özellikleri barındıran gmail hesapları oldukça güvenlidir,hesapların çalınması çok düşük bir ihtimal olsada gelen postalara özenle bakmak gerekmektedir. 2 aşamalı onay şeklindeki mobil onayı hesap sekmesindeki güvenlik ayarınızdan yapmanızı öneririz.
Gmail giriş yapmak için tıklayınız.

6 Ağustos 2013 Salı

Deli Yürek Dizi Müziği Dinle

Varlığın almıyor bedenimi diye başlıyan hayde rinna rinnanay diye devam eden efsanevi dizi deli yüreğin jenerik müziği youtubeda 700 bin izlenmeyle ne kadar çok sevildiği ortada.Kurtlar vadisinden önce Türkiyenin ilk mafya dizisinin başrolünde ilk dizisini oynuyan Kenan imirzalıoğlu vardı.Show tv nostalji kuşağında eski bölümleri yayınlanmakta izlemek istiyenler full hd şekilde seyredebilir.

 Deli Yürek Jenerik Müziği Sözleri
Varlığın yakıyor
Yokluğun yok ediyor
Durmuyor deli yüreğim, durmuyor deli yüreğim

Yeryüzü almıyor bedenimi
Göklere sığamıyorum
Sessizce durup usulca sokulmak varken
Tut kendini yüreğim diyorum

Haydarinna rinna rinna rinanay
Haydarinna rinna rinna rinanay
Haydarinna rinna nay
Haydarinna rinna nay

Varlığın yakıyor
Yokluğun yok ediyor
Durmuyor deli yüreğim, durmuyor deli yüreğim


2 Ağustos 2013 Cuma

Hotmail Oturum Aç Gelen Kutusu

Hotmail e posta gelen kutusuna  giriş yapma

Hotmail.com un milyonlarca mail adresi olması ve yeni açılacak mail adreslerine elverişli olmadığından outlook adı altında yeni bir e mail oluşumu içine gitmiş bu oluşumun aynısını msn'i kapatıp skype'a geçerek yapmışlardı.

Messengera giriş yapmadan Hotmail oturum açmak için alttaki linke tıklayıp gelen kutusundan e-postalarınızı kontrol edebilirsiniz.Kullanıcıların Hotmail'den Outlook'a geçişiyle sıkça rastlanan sorunlardan olan şifre sorunsalı çözümüde mevcuttur.
Önemli ! @hotmail.com da 16 karekter şifre sınırlaması yoktu outlookda giriş yaparken şifre hatası alabilirsiniz panik yapmayın 16 karekterden uzun bir parola kullanıyorsanız ilk 16 karekterini girerek hesabınıza erişim sağlıyabilirsiniz.Halen hotmail oturum aç gelen kutusu açılmıyor diyorsanız hotmail şifremi unuttum konusundan yönergeleri izlemenizi tavsiye ederiz.

Hotmail oturum açınca gelen kutusunda gelen kutusu,gereksiz,taslaklar,gönderilmiş,silinmiş gibi evraklar mevcuttur.

hotmail giriş

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)