31 Ağustos 2013 Cumartesi

Cartoon Network Tv Canlı Yayın İzle



Sponsorlu Bağlantılar

Ülkemizde televizyonculuk sektörünün hızlı bir şekilde gelişmeye başlamasıyla beraber birçok televizyon kanalı da hızlı bir şekilde yayın hayatına başladı. Bu kanallardan bir tanesi de Cartoon Network TV’dir. Kısaltma olarak da CN ismini kullanmaktadırlar. CN TV türkçe yayınlarını çizgi filmler üzerine yapmaktadır. Yayınladıkları çizgi filmler ile birçok çocuğun dikkatini çekmeyi başarmışlardır. Sizde bu çizgi filmleri çocuklarınıza izletebilmek için CN TV İzlemeniz yeterli olacaktır.
                Çocuklarınız yaramazlık yapıyorsa ve rahat durmuyorsa bu durumda onları eğlendirecek bi şeyler bulmanız gerekecektir. Bunu yapmanın en kolay yolu da çocuklara çizgi film izletmektir. Çünkü çizgi filmler çocukların hayal dünyasına hitap etmekte ve onlara farklı dünyaların kapılarını açmaktadır. CN TV yayınladığı birbirinden farklı çizgi filmler ile çocuklara sınırsız bir eğlence sunmaktadır. Özellikle yayınlanan birbirinden farklı ve kaliteli çizgi filmler sayesinde sizde saatlerce eğlenerek vakit geçirebilirsiniz.
                Cartoon Network Tv izlediğinizde birbirinden farklı ve heyecanlı çizgi filmleri göreceksiniz. Özellikle çocukların en çok beğendiği ve ilgiyle izlediği çizgi filmler toplanarak yayına konulmaktadır.

1992 yılında açılan amerikan tv kanalı ülkemizdede türkçe canlı yayın vermektedir.Cartoon networkde yayınlanan güncel çizgi diziler;Looney Tunes,Bugs Bunny,Ben Ten,Johnny Test,Johnny Bravo,Power Puff Girls,Advanture Time,Camp Lazlo,Garfield,Generator Rex,Şirinler,Bakugan,Gormiti,Yıldız savaşları,Gumball.
Cartoon
Cn tv Uydu Frekansları:Digitürk 167. kanal - D.smart 120. kanal - Tivibu 124. kanal - Teledünya 170.kanal - Türksat 3A 11862 H 27500 5/6

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)