25 Ağustos 2013 Pazar

Shuffle People



Sponsorlu Bağlantılar

Shuffle People nedir ? , Shuffle People kameralı chat odaları
                Shuffle People, insanlarla internet üzerinden chat yapabileceğiniz oldukça eğlenceli bir programdır. Birçok kişi chat programlarının ne demek olduğunu bilmektedir. Hatta birçoğumuz sevdiklerimizle ve arkadaşlarımızla bu chat programları üzerinde görüşmekteyiz. Bu sayede hem gereksiz masraflardan kurtulmuş hem de telefonla olduğundan daha hızlı bir şekilde görüşmüş olmaktayız.
shuffle people giriş
               İnternetten video ve resim yollamak eskiden çok zor bir şeydi. Ancak teknolojinin de gelişmesiyle beraber artık herkes kolay bir şekilde internet üzerinden paylaşım yapabilmektedir. Özelliklede sevdiklerinize çok kolay bir şekilde kendi çektiğiniz video ve resimleri yollayabilirsiniz. Bunu yapabileceğiniz programlardan bir tanesi de ShufflePeople programıdır. Bu program sayesinde sizde dünyanın neresinde olursanız olun internetinizin çektiği her yerden dünyadaki diğer insanlarla çok rahat bir şekilde görüntülü ve sesli olarak konuşabilirsiniz. Ayrıca bunların yanı sıra yazılı olarak da konuşma şansınız bulunmaktadır. Bu sayede hem yeni insanlarla tanışmış olacak hem de farklı dilleri öğrenmiş olacaksınız. Sizde yeni insanlarla tanışmak ve yeni diller keşfetmek istiyorsanız bu programı kesinlikle denemelisiniz.
Omegle Shuffle People chatroulette tarzı bi sistem olup kameralı görüşme ve mesajlaşmanızı sağlamaktadır tabiki bazı kuralları vardır.Sohbet odasında argo ve başkalarını rahatsız edici kelimeler kullanmayınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)