14 Eylül 2013 Cumartesi

Zombi Ne Demek - Nasıl Olunur



Sponsorlu Bağlantılar

Özelliklede zombi filmleri izleyen birçok kişini aklında bulunan sorulardan bir tanesi de Zombi Nasıl Olunur? sorusudur. Zombi, tıpkı vampirlerden olduğu gibi virüsle bulaşan bir hastalık türüdür. Değişime uğramış olan bu virüsler insan vücuduna bulaştığı zaman, insan vücudunda çeşitli değişmeler meydana gelir. Özellikle cildin renginde ve göz çevresinde yaşanan renk değişmeleri gözle görülebilir düzeydedir.
                Vücutlarında siyah kan bulunduran, beyinleri ve kalpleri olmayan, koku dışında hiçbir duyusu çalışmayan canlılara zombi denilmektedir. Bu da Zombi Ne Demek? diye merak edenlere verilebilecek en güzel cevaptır. Bir zombinin oluşumu çeşitli evrelere dayanaktadır. İlk önce virüs vücuda bulaştığı zaman hızlı bir şekilde yayılma gösterir. Bu yayılma sırasında canlı komaya girer. Daha sonra ise canlı zombiye dönüşümünü tamamladıktan sonra tekrar dirilerek yaşamına devam eder.
            Peki zombi ne demek zombiler beyinlerini kullanmadığı için beyin fonksiyonları çalışmamaktadır. Ayrıca kanları da vücutlarında kaslar sayesinde dolaşmaktadır. Zombilerin gözleri de görmediği için en iyi çalışan organları burunlarıdır. Eğer rüzgar doğru yönden eserse zombiler millerce ötedeki kokuyu bile alabilirler.Zombi nedir ne değildir nasıl oluşur gibi aranımlarda karşınıza çıkmaktan gurur duysakta zombilerin gerçekliği konusunda net bir bilgi veremiyoruz,ancak ingiliz bilim adamlarının araştırmalarına göre vampirler yada zombilerin beyinin mutasyona uğramasıyla oluşabileceği tezini hazırladıkları haberleri gündemi uzun süre meşgul etmişti peki ya zombiler bir gün gerçek olursa ne yapılmalı?

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)