20 Aralık 2013 Cuma

Wolfteam Kaydol



Sponsorlu Bağlantılar

Kolay yoldan wolfteam kaydolma hakkında detaylı bilgi içeran makale.2008 yılında piyasaya çıkan online fps oyunu wolfteam kurt takımlarının savaşı şeklinde geçmektedir.Wolfteam kaydolup sizde bu eğlenceli dünyada yerinizi alabilirsiniz.
   


Farklı clanları bulunan oyunda başlangıç ülkesi olarak Almanya,İtalya,Kolombiya,Türkiye,Amerika,Çin ülkelerinden birini seçmelisiniz.

Oyunda kurtlar ve insanların karşılıklı savaşları vardır Knightdan sonra en çok bağımlılık yapan oyun olarak bilinmektedir.Virüsle evrim geçirmiş değişik kurt türleri insanlara karşı savaşı geçmektedir.Joygame wolfteam şifre değiştir konumuzdan detaylı bilgiye sahip olabilmekte wolfteam isim değiştirme olmamaktadır.Wolfteam şifre kırma gibi konularda çok dikkatli olmanız gerekmektedir pek çok kullanıcı şifresini basit karekterlerden oluşturduğu için charınızı çalmak isteyenler ulaşamıyacağı sağlam parola belirlemelisiniz.

Dikkat edilmesi gerekenlerden biride ne kadar oynarsanız oynayın belli bir süre geçtikden sonra dahada iyi charınızın olma isteğiyle birlikte para harcamaya başlıyorsunuz.
Oyunun tanıtım videosu
Wolfteam kaydolmak için yapmanız gerekenler:
  • Aşağıdaki linkden kayıt sayfasını açın.
  • Kullanıcı adı ve şifre belirleyiniz.
  • E posta adresinizi 2 kez girerek onaylayınız.
  • Gizli soru ve yanıtınızı oluşturup güvenlik kodunu girerek wolfteam kayıt olma işlemini bitiriyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)