13 Ocak 2014 Pazartesi

Engin Akyürek Resimleri ve Hayatı



Sponsorlu Bağlantılar

Engin Akyürek Resimleri ve Hayatı
                Son yıllarda yükselişte olan Türk dizileri ve Türk filmleri, birçok isme ünlü olma şansı tanımaktadır. Bu isimlerden birisi olan Engin Akyürek, 12 Ekim 1981 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi tarih bölümünden mezun olan yakışıklı oyuncu, bir yarışmada aldığı derece sayesinde üne kavuşmuştur. Kendisi hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için tarayıcınıza, Engin Akyürek hayatı biyografi yazmanız yeterli olacaktır.Engin Akyürek boyu 187 cm kilosu ise 81 kg'dır.Engin Akyürekin resmi olarak twitter ve facebook adresi bulunmamaktadır.
                Son dönem dizilerde sıkça görmeye başladığımız Engin Akyürek, ilk olarak Yabancı Damat dizisinde rol almıştır. Rolünü başarıyla yerine getiren oyuncu, insanların sempatisini kazanmıştır. Daha sonra rol aldığı dizilerin ismi ise, Kader, Elveda Rumeli, Karayılan, Bir Bulut Olsam, Fatmagül’ün Suçu Ne olarak karşımıza çıkmaktadır. Son zamanların en popüler dizilerinden biri olan Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde çok başarılı bir performans sergileyen oyuncu, oyunculukta altın yıllarını yaşamaktadır.
                Oynadığı tüm dizilerde beğenilen bir karakter olan oyuncu hakkında detaylı bilgiye, arama motoruna Engin Akyürek en güzel resimleri yazarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca, oyuncunun yıldızını parlatan yarışma hakkında bilgiye ulaşabilir ve yarışmanın bölümlerini izleyebilirsiniz.  
Engin Akyürek hd fotoğraf


Engin Akyürek kısa saçlı




0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)