18 Şubat 2014 Salı

Medcezir Nedir (Anlamı)



Sponsorlu Bağlantılar

Medcezir Ne  Demek Anlamı Nedir


                Birçok insanın aklında bulunan soru, medcezir ne demek. Bu sorunun cevabı ise, uzay bilimleri ve çekim yasası ile ilgilidir. Medcezir kısaca, deniz ve göllerde suyun, dönem dönem alçalıp yükselmesi olarak açıklanabilir. Bu olaya gel git denilmektedir. Peki bu olay neden gerçekleşmektedir?
Medcezir, okyanusların, denizlerin ve göllerin su seviyelerinde değişiklikler meydana gelmesini sağlamaktadır. Buna sebep olan olay ise, Dünya’nın uydusu olarak bilinen Ay ve galakside bulunan Güneş’in Dünya üzerindeki çekimi olarak bilinmektedir. Galakside bulunan cisimlerin çekim yasaları, galaksideki gezegenlere büyük etki yaratmaktadır. Üzerinde insanların yaşadığı bilinen tek gezegen olan Dünya, bu gel git olayından çok etkilenmektedir. Rivayetlere göre gel git olayı, insanların ruhsal dünyasını da etkilemektedir. Filmlere konu olan kurtadam efsanesi de bu noktadan yola çıkılarak yaratılmıştır. 

                Medcezir anlamı nedir sorusuna verilecek olan yanıtlar bunlarla da sınırlı değildir. Bazı görüşlere göre, dini olarak yorumlanan bu olay, bazı görüşlere göre de tamamen batıl inançlardan ibarettir. Bilinen tek gerçek ise, galakside bulunan cisimlerin oluşturduğu çekim yasasıdır.Star Tv'nin sevilen dizisi medcezirin sözlük anlamı ne demek gibi aratımlarda karşınıza çıkan cevap kümesi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)