23 Şubat 2014 Pazar

Turkcell Sms Paketleri



Sponsorlu Bağlantılar

Turkcell Sms Paketleri Nasıl Yapılır?
                Türkiye’nin en kaliteli gsm operatörü olarak bilinen Turkcell, gerek çekim kalitesi, gerek paketleri gerekse konuşma kalitesi ile insanların beğenisini toplamaktadır. Gençlerin en çok tercih ettiği sistem ise, sms paketleri olarak bilinmektedir. Turkcell sms paketleri, insanların kullanım tercihine göre şekillenmektedir. Bu paketleri hem faturalı hem de faturasız hatlara entegre etmek mümkündür.

Turkcell sms paketleri çok çeşitlidir. Az sms kullanan kişiler için en uygun paket, her yöne 100 sms paketi olarak bilinmektedir. Bu paketin aylık ücreti ise, 5 TL olarak belirlenmiştir. Çok fazla sms kullanan kişiler için de paketler mevcuttur. Bu paketlerden bir tanesi, mega sms paketi olarak karşımıza çıkıyor. Bu paket içeriği, Turkcell içi 10.000 sms ve her yöne 3.000 sms olarak belirlenmiştir. Ücret olarak ise aylık 23 TL vermeniz gerekecektir.
 
Turkcell (Sms) Mesaj Engelleme Nasıl Yapılır?
Turkcell'in bu servisi size gelen mesajları engellemek için 0.99tl/ay üzerinden vermiş olduğu hizmet sisteme üye olmak için tıklayınız.
 
                Turkcell sms paketleri, hem faturalı hat kullanıcıları hem de faturasız hat kullanıcıları için uygundur. Bu paketleri satın almak ise çok kolaydır. Müşteri hizmetlerini arayarak, Turkcell bayisine uğrayarak veya sms ile paketleri belirlemeniz mümkündür.

 Her Yöne 5000 Sms Kampanyası İçin HY5000SMS yazıp 2222 ye göndermeniz yeterlidir,tarife 12 tlay üzerinden fiyatlandırılmaktadır.

Her Yöne 1000 Sms Kampanyası için HY BIN SMS yazıp 2222 ye göndermeniz gerekmektedir Ücretlendirme 10tl/ay üzerinden yapılmaktadır.(Tarife 31 Mart'a kadar geçerlidir)




0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)