16 Temmuz 2014 Çarşamba

Rüyada Cami Görmek



Sponsorlu Bağlantılar

Rüyada Cami Görmek ne Anlama Gelir
  Rüyalar, insanlara Allah tarafından gönderilen işaretlerdir. Bu işaretler, ahlak ve din kurallarının uygulanması ve uygulanmaması durumunda ortaya çıkmaktadır. Yoldan sapma eğiliminde olan bir insanın rüyaları, o insanı doğru yolda kalmasını sağlayacak uyarılardır.
             
   Rüyada cami görmek, dini gereklilikleri yerine getirmeye delalet olarak görülmelidir. Ayrıca, cami görmenin bir diğer anlamı da, ticaret maksadıyla helal iş yapılacağı anlamına da gelmektedir. Cami içerisinde görülecek olan nesneler de devleti işaret etmektedir. Cami tavanı, devlet başkanı ile olan ilişkileri göstermektedir. Cami direkleri, devlet büyüklerini işaret eder. Bu büyükler ile ilişki kurulacağı anlamını taşır. Rüyada cami görmek, bir diğer taraftan dini gerekliliklerini aksatan kimseye işarettir. Yapılması gereken şeyleri insanlara hatırlatma amacı taşıyan bu rüyalar, insanların manevi olarak huzura ermesini sağlamaktadır.

            Rüyalar, insanlar için oldukça önemlidir. Rüyada görülen şeyler, insanların iç dünyasına ışık tutmaktadır. Bazen geçmişi, bazen şimdiki zamanı bazen ise geleceği yorumlamak anlamına gelebilir. Böyle bir durumda, rüyaların iyi yorumlanıp, kişinin buna göre hareket etmesi gerekmektedir. 


0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)