20 Ağustos 2014 Çarşamba

Euro Truck Simulator 2 Para Hilesi



Sponsorlu Bağlantılar

Euro Truck Simulator 2 Para Hilesi Nasıl Yüklenir Videolu Anlatımlı
                Bilgisayar oyunları, insanların en büyük eğlence kaynaklarından biridir. Her insanın zevkine uygun binlerce oyun çeşidi bulunmaktadır. Bu oyunlardan bir tanesi, yük taşıma simülasyonu olarak bilinen Euro Truck Simulator 2 olarak bilinmektedir.
                ETS2, oyun severlerin büyük ilgi gösterdiği bir oyundur. Gerçekçi fizik kuralları ve sürüş deneyimi ile zenginleştirilen oyunda, tır sürmek ve yük taşımak, ana amaç olarak görülmektedir. Oyunda para kazanarak kendi şirketinizi kurabilir, yeni tırlar satın alabilir, şoförler tutabilir ve tırlarınızı modifiye edebilirsiniz. Hızlı şekilde para kazanmak için ise Euro Truck Simulator 2 para hilesi düşünülebilir. Cheat engine adlı program sayesinde uygulanan hileyle istediğiniz miktar paraya sahip olabilirsiniz. Yapmanız gereken ise öncelikle programı çalıştırmak olmalıdır. ETS2 uygulamasını programda açın ve oyundaki para değerini programda bulun. Dilediğiniz miktarla değiştirin ve paranız hazır olsun.
Euro Truck Simulator 2 para hilesi , oyunda bulunan birçok özelliği kullanabilmeniz için size kolaylık sağlamaktadır. Eğlenceyi katlamak için ise, para hilesini abartmamaya özen gösterin.
Para ve Seviye Hilesini indirmek için tıklayın.
Euro Truck simulator 2 para hilesi videolu anlatımlı

İlgili aranımlar:Euro truck simulator 2 seviye hilesi,Euro truck simulator 2 ürün anahtarı

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)