15 Eylül 2014 Pazartesi

Borç Sorgulama (Ttnet,Turkcell,Avea,Vodafone)



Sponsorlu Bağlantılar

Turkcell,Vodafone,Avea,Ttnet Borç sorgulama nasıl yapılır ? Tüm Gsm operatörleri fatura borç sorgulama işlemini hepsine tek tıkla aynı konudan ulaşabilirsiniz.

 Turkcell Borç Sorgulama
 Turkcell kendi web sitesinde borç sorgulama ve ödeme işlemleriniz için uygulama yapmış.Borcunuzu sorgulamak için Tc kimlik numaranızı ve Gsm numaranızı girmeniz gerekmektedir. Turkcell borç sorgulama için tıklayınız .
  • Turkcell Müşteri Hizmetlerinden 444 0 532 arayıp sesli yanıt sistemiyle Turkcell şifrenizi tuşluyarak ödeme yapabilirsiniz.
  •  7578888 Fatura cepte sesli yanıt sistemini ücretsiz arayarak faturalarınızı ödiyebilirsiniz.
Vodafone Borç Sorgulama
Vodafone Self servis ile fatura borç sorgulamalarınız yapabilirsiniz.Vodafone borç sorgulama için tıklayınız . Açılan pencereden Telefon numaranız ve şifreniz ile giriş yaparak paket satın alma,borç sorgulama,servis açma kapama,ücretsiz 10 sms gönderme işlemi yapabilirsiniz.Giriş şifrenizi bilmiyorsanız S yazıp 7000'e ücretsiz sms göndererek öğrenebilirsiniz.

Sms ile vodafone fatura sorgulama nasıl yapılır ? 

''GUNCEL FATURA'' yazıp 7000e ücretsiz gönderebilir son 48 saat hariç aylık fatura kontrolünüzü yapabilmektesiniz.
Avea Borç Sorgulama
''GUNCEL'' yazıp 5555 e göndererek güncel fatura bilgilerinizi sorgulayabilirsiniz.Avea borç sorgulama için 0.99 tl ücret almaktadır.Son 6 saat hariç internet ve fatura bilgisi sorgulama yapılmaktadır.Ayrıca 500 ü arayıp fatura borç bilginizi ücretsiz oalrak yapabilirsiniz.
Ttnet Borç Sorgulama

Ttnet borç sorgulama servisi için e fatura posta kutusu ile yapılmaktadır.E posta adresiniz(Kullanıcı Adı) ve şifreniz ile giriş yaparak Ttnet fatura borç bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.Ttnet e fatura için tıklayınız.
444 0 375'i arayıp Ttnet online işlem merkezi ile yönergeleri takip edip borç sorgulama ve ödeme yapabilirsiniz.
Kredi kartı ile Ttnet fatura ödemek için clickleyin.
ttnet,avea,vodafone,turkcell

1 yorum:

  1. Vay arkadaş avea borç sorgulama için para alıyomuş çok ilginç geldi bana turkcell ödeme yöntemleri bakımından farklı yollar koymuş ortaya

    YanıtlaSil

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)