11 Aralık 2014 Perşembe

Necati Şaşmaz Kimdir (Polat Alemdar)



Sponsorlu Bağlantılar

Necati Şaşmaz Kimdir?

Abdülkadir Şaşmaz’ın oğul olarak tanınan ve tam adı Muhammed Necati Şaşmaz olan ünlü oyuncu, 15 Aralık 1971 senesinde Elazığ bölgesinde doğmuştur. Asıl mesleği turizm üzerine olan oyuncu, eğitimini kanada üzerinde tamamlamıştır. ABD’de 6 sene kalan ünlü oyuncu, 2001 senesinde ailesinin yanına ziyarete gelen oyuncu, biletini 11 Eylül 2001 yılına almıştır ve yaşanan saldırılardan dolayı Amerika’ya varamadan geri dönmüştür. Ailesinin ısrarı üzerine Amerika bölgesinden vazgeçen ünlü oyuncu, hayatın Türkiye’den devam etme kararı almıştır. Bu süreç ile kendini geliştirmiş ve pek çok insan için özverili bir düzenleme olarak tanımlanabilecek ayrıntılar sunmuştur diyebiliriz. Kapsam bazlı her çalışma için, özverili bir yenilik sistemi sizleri bekliyor. Ayrıntılı, estetik, yenilikçi ve güncel bilgiler için daha fazla zaman kaybetmeyin. Size dair sunduğumuz ayrıntılar içinde yer alan Necati Şaşmaz bilgisine bakar isek, içinde ilahi aşkın bulunduğu şiir kitabı bulunan ünlü oyuncunun, ardından dizi ile merhaba demesi, hayata dair ne denli bir giriş olduğunun da kanıtıdır adeta. 
Sosyal Medyada Necati Şaşmaz
Necati Şaşmazın Boyu: 174 cm Kilosu 74
Necati Şaşmaz İnstagram Adresi : http://instagram.com/sasmaznecati
Necati Şaşmaz Facebook Hesabı : https://www.facebook.com/officialnecatisasmaz
Necati Şaşmaz

Kurtlar Vadisi Polat Alemdar Kimdir?

Türk devleti tarafından kurulan ve yetiştirilen gizli bir ajandır. Bu ajanın genellikle yurt içinde ve yurt dışında görevleri olmaktadır ve ülkemizdeki mafya yapısının içine karışıp bunları incelemek ve çözmek üzere geliştirilmiştir diyebiliriz bu karakter için. Her türlü silah ve dövüş sanatında ustalaşmış bir karakter olan Polat Alemdar, 5 dil konuşmaktadır. Duygu yerine mantığı ile hareket etmesi ve her türlü işi lehine çevirmeye çalışması durumu, karaktere ayrı bir hava katmıştır diyebiliriz. Çünkü kişisel olarak büyütülen çalışmalar için, ön plana çıkarılan öz verili çalışmaların her türlü ayrıntısını bu aşamalar ile kullanabilirsiniz. 

Merhametin olumsuz durumlarından ve kötülerin karşısında duran, hızlı bir çelişki ile kendini daha da büyüten bir karakter yapısına sahip olan her türlü amaç için daha farklı ve daha fazla çalışma yapısı ile karakteristik özelliklerini her daim büyüten Polat Alemdar, Kurtlar Vadisi dizisinin efsanevi karakterlerindendir. Hatta baş karakter olması sebebi ile, dizinin ismi duyulduğu anda akıllara gelen ilk karakter ismidir diyebiliriz.
Polat Alemdar
Necati Şaşmaz Uzun Saçlı

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)