7 Şubat 2015 Cumartesi

Serkan Çayoğlu Kimdir



Sponsorlu Bağlantılar

Serkan Çayoğlu Kimdir? ( Kiraz Mevsimi Ayaz )
Ekranların yeni tanıdığı Serkan Çayoğlu hakkında ayrıntılı bilgiler bulunmuyor. Yurt dışında doğan Serkan Çayoğlu eğitimini de orada tamamladı. Yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çeken Serkan Çayoğlu bayanlar tarafından oldukça beğeniliyor. Genç kızların hayran olduğu bu yeni yüz için şimdiden sosyal paylaşım sitelerinde pek çok hayran sayfası oluşturulmuş durumda.

1,88 boyunda ve 82 kilo olan Serkan Çayoğlu’nun profesyonel olarak yaptığı iş modellik. Düzgün fiziği ve ilgi çekici yakışıklılığıyla podyumlarda boy gösteren Serkan Çayoğlu aynı zamanda foto modellikte yapıyor. Yakışıklılığı sayesinde yapımcıların ilgisini çeken Serkan Çayoğlu son zamanlarda tv dünyasına da atılmış durumda. Zeytin tepesinde rol alan Serkan Çayoğlu ilk tv deneyimini bu dizi ile tatmış oldu. Sonrasında ünlü şarkıcı Hande Yener’in sevilen şarkısı Ya Ya Ya’ nın klibinde oynayan Serkan Çayoğlu dikkatleri bir kez daha üzerine toplayarak tv dünyasındaki tanınmışlığını artırdı.

Son olarak Fox tv de yayınlanmaya başlayan yeni dizi Kiraz Mevsimi’nde başrol oyuncusunu oynayan yakışıklı model oyunculukta da oldukça başarılı görünüyor. Özge Gürel ile başrolleri paylaşan Serkan Gürel yakışıklı ve zengin bir genci canlandırıyor. Modellik çalışmalarına da devam eden Serkan Çayoğlu oyunculuk konusunda henüz tam bir fikir vermiş değil. İlerleyen zamanda devam edeceği alanı belirleyecek olan Serkan Çayoğlu şimdilik konuşmuyor. Aşk hayatı ise tam bir sır.
Kiraz Mevsimi Öykü ve Ayaz

Sosyal medyada Serkan Çayoğlu

Serkan Çayoğlu Twitter adresi: https://twitter.com/serkancayoglu
Serkan Çayoğlu İnstagram hesabı : http://instagram.com/serkancayoglu

Serkan Çayoğlu Kasları


0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)