26 Mart 2015 Perşembe

Nilperi Şahinkaya Kimdir ? ( Kiraz Mevsimi Şeyma Çetin)



Sponsorlu Bağlantılar

23 Şubat 1988 doğumlu olan Nilperi Şahinkaya Senegal’de doğmuştur. Öğreniminin büyük bir kısmını Paris’te Fransız İlkokulları ve Liselerinde tamamlayan Nilperi Şahinkaya Üniversite eğitimini Ankara’da Bilkent üniversitesinde tamamlamıştır. Müzik ve Sahne Sanatları bölümünü bitiren Güzel oyuncu tiyatro oyunculuğu eğitimlerini almaya devam etmiştir. Küçük yaşlardan itibaren tiyatroya ve oyunculuğa ilgisi olan Nilperi Şahinkaya pek çok tiyatro oyununda yer almıştır. Fransa’da doğup büyüyen güzel oyuncu Türkiye’ye alışmakta zorlanmamış ve kısa sürede kendini herkese tanıtmayı başarmıştır.  
Nilperi Şahinkaya
Pozitif ruh hali ve enerjikliği sayesinde etrafındaki insanların sevgisini toplayan Nilperi Şahinkaya ilk olarak Fox Tv de yayınlanan Deniz Yıldızları dizisinde rol almıştır. İlk deneyimi olan bu dizi de Hande karakterini canlandıran Nilperi oldukça yetenekli bulunmuş ve pek çok kişinin dikkatini çekmiştir. Daha sonra geçtiğimiz yıllarda yayınlanan Kanal D’nin sevilen ve reyting rekorları kıran dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Başrol oyuncusu Ali Kaptan’ın ağabey’inin kıskanç ve zengin koca meraklısı hoppa kızı mesude’ yi başarıyla canlandırmış ve insanlar tarafından burada tanınmıştır. Aynı zamanda tiyatro oyunlarına devam eden Nilperi Şahinkaya oynadığı Yaklaştıkça adlı tiyatro oyununda sergilediği cesur sahneler ile adından oldukça bahsettirdi.

Son olarak başladığı proje olan Fox Tv yeni dizisi Kiraz Mevsimi’nde Şeyma Çetin rolünü oynayan Nilperi Şahinkaya oldukça başarılı bir rol sergiliyor.

*|* Nilperi Şahinkaya Twitter Adresi : https://twitter.com/nilpering 
*|* Nilperi Şahinkaya'nın İnstagram Hesabı : https://instagram.com/nilperi/
  • Nilperi Şahinkaya'nın boyu 1.67 m , kilosu 53 kg senagel doğumlu saç rengi kızıldır.


Nilperi Şahinkaya Twitter



0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)