18 Mayıs 2015 Pazartesi

Makyaj Yapma Teknikleri



Sponsorlu Bağlantılar

Her kadın, şık ve bakımlı görünmek ister. Girdikleri her ortamda dikkat çekmek isterler. Bu sebeple giyimleri ve makyajları kusursuz olmalıdır. Makyaj, bir süslenme sanatıdır. Cildin problemli ve kusurlu bölgelerini makyaj yapma teknikleri ile kapatılarak yapılır. Her şeyden önce makyaj yapılırken kullanılacak olan malzemelerin kaliteli olması gerekir. Bu makyajın daha kusursun olmasını sağlar.

Makyaj yaparken, seçilen renk tonlarının cilt rengi ile uyumu çok önemli bir detaydır. Örneğin; açık bir ten rengine sahipseniz, makyaj her zaman risk taşır. Beyaz ten üzerine yapılacak yanlış işlemler daha kötü gözükmenize yol açar. Bu sebeple cildinize açık renk fondöten kullanın. Siyah göz kalemi ve rimel yerine kahverengi tercih edin. Ruj seçimi açık tonlarda ve natürel olmalıdır. Eğer buğday tenli iseniz, makyaj yapma teknikleri çokta farklı değildir. İlk önce cildinize uygun renkteki fondöteni seçmelisiniz. Gözlerde siyah rimel ve siyah kalem tercih edebilirsiniz.

Dumanlı göz makyajı nasıl yapılır videosu
Makyaj yapmak ustalık isteyen bir iştir. Bayanlar günlük makyajlarını kendileri yapabilirler. Ancak özel gün ve davetlerde yapılan makyajlar daha farklıdır. Özel makyajlar daha detaylı ve daha belirgindir. Özellikle düğün makyajları porselen makyaj olmalıdır. Uzun süre kalıcı, detaylı ve bozulmayan bir makyaj türüdür. Bu makyajı ancak makyaj uzmanı yapabilir. Makyajda eğitimli kişiler makyaj uygulanacak olan yüzün hatlarına göre uygulama yaparlar ve renk tonlarını ona göre seçerler.

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)